HABERLER

VELİ ÇOCUK GÜNÜ

VELİ ÇOCUK GÜNÜ

17 Kasım ve 1 Aralık Pazar günü sınıflarımızın kapılarını okulumuz  veli ve çocuklarına açtık. Çocukların sosyal, bilişsel ve dil gelişimi açısından öneminin büyük olduğu etkinliğe, çekirdek aile olarak katılan velilerimiz, çocukların birer arkadaşıymış gibi o gün okulda yapılan tüm etkinliklerde çocuk rolünü alarak, aktif şekilde katılım sağladılar.

Etkinlik, anne-babaların çocuklarıyla beraber sınıflara girerek çember saatine, sonrasında da branş derslerine katılım sağlamasıyla gerçekleşti. Tekrar kendi sınıflarına geri dönen velilerimiz ve çocuklar organik ürün projesi ile ilgili yapılan sunumu izleyerek, öğretmenlerinden proje ile ilgili bilgi aldılar.  Velilerimizin görüş ve önerileri ile sonlandırılan etkinliğimiz bu yıl da çok keyifli geçti. İkram saatinin ardından velilerimiz, çocuklarımızla beraber gerçekleştirdiğimiz organik ürün projesi kapsamında yapılan konserveleri alma fırsatını buldular.

Çocuklarının bir gün boyunca okulda neler yaptığı, hangi aktivitelere katılım sağladığı, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenlerini yakından tanıma fırsatı bulan velilerimiz okulumuzdan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.