HABERLER

SANAT HER YERDE

SANAT HER YERDE

3 Mart Beşevler Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerimizin katılımı ile baharın gelişini okulumuzun bahçelerinde sanatla iç içe coşkuyla kutladık. Tüm aile bireylerinin çocuklarıyla katıldığı etkinliğimizde, birçok farklı sanat malzemeleri kullanılarak,  ilgi çekici sanat etkinliklerine yer verildi.

Pop art resim - Parça bütün tablo - Sanat her yerde - Kıyafet tasarımı - Dilbas ile yelpaze - Makarnalardan kolye yapımı - Çekpas resim - CD çevirme - İp baskısı - Sebze kurutucu ile resim yapımı -Graponkağıdından sprey boyama - Kütük baskısı - Karalama resim - İsmimle sanat çalışmalarını deneyimleme fırsatına sahip olan çocuklarımız ve aileleri sanatın her an, tüm malzemelerle gerçekleşebileceği düşüncesini yaşamış oldular.

Sanat istasyonlarında özgün çalışmalarını anne babaları ile keyifle tamamlayan çocuklarımız, etkinlik bitiminde müzik öğretmenimiz Fatih öğretmen ve ekibinin çocuklarımız ve velilerimiz için hazırlamış olduğu mini konsere katılım sağlayarak çok eğlendiler. Etkinlik konser coşkusu ile sona erdi.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.