HABERLER

AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ

AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ

Özel 3 Mart Beşevler Anaokulu olarak sınıflarımızda gerçekleştirdiğimiz aile katılım etkinliklerine bu yılda devam ettik. Velilerimizi sınıflara aktif katılımcı olarak davet ederek kendi belirledikleri bir etkinliği çocuklarla birlikte gerçekleştirme fırsatı sunduk.

Ailelerimizin okul ortamında bulunmaları ve eğitim sürecine aktif olarak katılmaları, çocukların gelişimini pek çok açıdan destekliyor. Ailelerinin okula geleceği günü iple çeken öğrencilerimiz ebeveynlerinin yaptığı etkinlikten dolayı hem gururlanıyor hem de kendisini bir kez daha aile ve okul gözünde değerli hissediyor.

Bu etkinliğe titizlikle hazırlanarak katılan velilerimiz de en az öğrencilerimiz kadar heyecanlanıyorlar. Velilerimiz öğrencilerimizi sınıf ortamında hem gözlemleme şansı yakalıyor hem de öğrencilerimizle etkin olarak iletişim kuruyor.

Mesleklerini tanıtmak, çeşitli fen etkinlikleri, sanat çalışmaları gibi birbirinden güzel etkinlikleri hazırlayıp bizlerle ve çocuklarımızla paylaşan velilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.