HABERLER

23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İNSAN

23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İNSAN

3 Mart Beşevler Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerimizin katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzun bahçelerinde sanatla iç içe coşkuyla kutladık. Tüm aile bireylerinin çocuklarıyla katıldığı etkinliğimizde, birçok farklı sanat malzemeleri kullanılarak,  ilgi çekici sanat etkinliklerine yer verildi.

T-shırt boyama, küçülen kağıt, mandala boyama, eldivenle resim, artık malzeme çalışması, kolye ve bileklik yapımı, kaşık kukla ve kolaj yapımı, çorap baskısı, uçurtma yapımı, kendi legonu tasarla, baskı çalışmaları, tuz seramiği ile ağaç süsleme çalışmalarını deneyimleme fırsatına sahip olan çocuklarımız ve aileleri sanatın her an, tüm malzemelerle gerçekleşebileceği düşüncesini yaşamış oldular.

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini,  sınıflarımızda çocuklarımıza uygun şekilde işledik. Sanat etkinliklerinin sonunda okulumuz yan bahçesinde tüm misafirlerimiz ile bir araya geldik. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından, Fatih öğretmen ve ekibinin 23 Nisan Çocuk Bayramına özel hazırlamış olduğu konsere katılım sağlayan velilerimiz keyifli vakit geçirirken, çocuklarımızda çok eğlendiler. Atatürk'ün bu eşsiz armağanını şarkılar söyleyip, oyunlar oynayarak kutlamaya devam ettik.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.