HABERLER

6 YAŞ PORTFOLYO SUNUMU

6 YAŞ PORTFOLYO SUNUMU

Özel 3 Mart Beşevler Anaokulu olarak portfolyo etkinliğimizi 6 yaş hazırlık grubu öğrencilerimiz ile bireysel olarak gerçekleştirdik. Anne ve babaların katılım sağladığı etkinlikte çocuklarımız montessori çarkı üzerinde okula başladığı ilk yıldan itibaren her yıla ait resimlerinin olduğu etkinlikleri, ilk ve son el izi ve boy iplerini gösterme fırsatı bularak ne kadar gelişip, büyüdüklerini somut olarak anlattılar. Okulda yaptıkları etkinlikler hakkında kısa bilgiler verdiler. Etkinlik istasyonlarında;

Montessori kabartma harfler ile ses çalışmaları, Kırmızı mavi çubuklar ile toplama-çıkarma işlemi, Toprağın altında ki gizli hazine projesinde öğrendiklerimiz, Evvel zaman içinde müzelerin izinde projesi kapsamında gitmiş olduğumuz müzeler, Kodlama dersinde çalışmış olduğumuz çıt çıt devreler ve Cubetto robot ile yaptığımız çalışmaları tamamlayarak 1 yıl boyunca elde etmiş oldukları kazanımları ailelerine sundular.

Son olarak İngilizce öğretmenlerimiz ile İngilizce dersinde öğrenmiş oldukları cümle kalıpları ve kelimeler ile ilgili sorulan soruları somut materyaller üzerinde yanıtlayarak sunumlarını sonlandırdılar.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.