HABERLER

VELİ ÇOCUK GÜNÜ

VELİ ÇOCUK GÜNÜ

26 Kasım Pazar günü Toprak, Hava ve Ateş sınıflarının veli ve çocuklarına okulumuzun kapılarını açtık. Çocukların sosyal, bilişsel ve dil gelişimi açısından öneminin büyük olduğu etkinliğe çekirdek aile olarak katılan velilerimiz o gün okulda yapılan tüm etkinliklerde çocuk rolünü alarak, çocukların birer arkadaşıymış gibi etkinliklere aktif olarak katılım sağladılar.

Etkinlik öncesinde, anne-babaların çocuklarıyla beraber sınıflara girerek çember saatine, sonrasında da branş derslerine katılım sağlamasıyla gerçekleşti. Branş ders saatleri arasında oluşturulan bir arada tüm sınıflar organik ürün projesi ile ilgili yapılan sunumu izleyerek sınıf öğretmenlerinden proje ile ilgili bilgi aldılar. Değerlendirme sonunda ikram saatinin ardından ise, çocuklarımızla beraber gerçekleştirdiğimiz organik ürün projesi ürünlerinin satışına katılan velilerimiz çocuklarımızın kendi yaptığı konserveleri satın alma fırsatını buldular.

Etkinliğimizi birinci amacı, anne babalarımızın çocuklarına senin okulunda yaptığın tüm aktiviteler benim için de çok önemli hissiyatını vermekti. Diğer bir amacı ise çocuklarının bir gün boyunca okulda neler yaptığını, hangi aktivitelere katılım sağladığını, aktivitelerin içerikleri branş öğretmenlerini tanımalarıydı.

Velilerimizin görüş ve önerileri ile sonlandırılan etkinliğimiz bu yıl da çok keyifli geçti. Hem çocuklarımız hem de velilerimiz okulumuzdan mutlu bir şekilde ayrıldı. 

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.