HABERLER

OKULA SANATLA MERHABA

OKULA SANATLA MERHABA

3 Mart Beşevler Anaokulunda her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Okula Sanatla Merhaba" etkinliği bu yıl da 22 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi. Aileler çocukları ile birlikte etkinliğe katılım sağladılar. Velilerimiz anaokulumuzun girişi, koridorları, iç bahçesi, arka bahçesi, yan bahçesinde oluşturulan çeşitli sanat aktivitelerine aktif katılım sağlayarak, çocuklarının dolaylı yönden okul ile bağlarının güçlenmesini sağladılar.

Tüm aile bireylerinin çocuklarıyla katıldığı etkinliğimizde, birçok farklı sanat malzemeleri kullanarak, çok değişik sanat etkinlikleri yapıldı. Çocuklarının yaşadığı ortamda düzenlenen etkinliklere katılan velilerimiz nitelikli, hoşça vakit geçirirken, çocuklarımız da çok eğlendiler.

Maske boyama, büyük fırçalar ile çeşitli baskılar, ebru boyası, mandala, duvar boyama, gölge teknikleri gibi çeşitli malzemeler ile tamamlama çalışmalarını deneyimleme fırsatına sahip olan çocuklarımız ve aileleri sanatın her an, tüm malzemelerle gerçekleşebileceği düşüncesini yaşamış oldular.

Son olarak anaokulumuzun girişinde tüm aileler ve çocuklarımız beden eğitimi öğretmenimizin eşliğinde dans ettiler. Ondan geri sayım yaparak uçan balonlarımızı göğe bırakmanın heyecanını yaşayarak "Okula Sanatla Merhaba" demenin heyecanını yaşadılar. Güzel bir eğitim öğretim yılının başlangıcı yapılmış oldu.

 

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.