HABERLER

HAZIRLIK GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZİN KEP TÖRENİ COŞKUSU

HAZIRLIK GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZİN KEP TÖRENİ COŞKUSU

3 Mart Beşevler Anaokulumuz da eğitim gören öğrencilerimizin bazıları bu yıl aramıza katılmış olup, bazıları ise 2.5 - 3 yaşından itibaren eğitim-öğretim sürecini okulumuzda tamamlayarak anaokulumuzdan mezun olacak yaşa gelmişlerdir.

31 Mayıs 2019 tarihinde 3 Mart ortaokulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz kep törenimizde çocuklarımız, kendilerine olan güvenlerini gösterebilme, kültürlerini tanıyarak, sergileme ve büyüdüklerinde tatlı anılarının olacağı bir gün yaşama fırsatı bulmuşlardır.

Uzun bir eğitim sürecinin ardından çocuklarını Bale, Halk oyunu, İngilizce performans, Ritim gösterisi ve Türkçe koro çalışmalarında izleme şansı yakalayan ailelerimiz öğrencilerimizin gösterdiği performans karşısında gurur dolu ve duygulu anlar yaşadılar.

Çocuklarımız öncelikle andımızı söyleyip ardından 10.yıl marşı eşliğinde keplerini sallayarak anaokulu sürecini tamamlayıp, ilkokula sürecine adım atmanın mutluluğu içerisindeydiler. Gece boyu harika gösteriler sergileyen öğrencilerimiz, etkinliğin finalinde dakikalarca alkışlandılar.

Temennimiz ilkokul ve süre gelen eğitim hayatlarında onları bir birey olarak anlayan, gelişimlerini materyal ve çevre koşulları ile destekleyen eğitim ortamlarında bulunmalarıdır.

Yolunuz açık olsun çocuklar..

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.