HABERLER

AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİ

AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİ

Aile katılımı; anne ve babaların çocukların gelişimine ve eğitimlerine katkıda bulunmaları için düzenlenen etkinliklerdir. Çocuklarımızın aileleriyle ortak yaşantısının okul ile etkileşim halinde olması, okul-aile işbirliğiyle sağlanacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunabilmek, ailelerin okulumuzu ve okul ortamımızdaki eğitim etkinliklerimizi yakından tanıyabilmeleri ve çocukların deneyimlerini paylaşabilmeleri amacı ile "Aile Katılım Günü" kapsamında etkinlikler düzenliyoruz.

Aile ile daha önceden belirlenen gün ve saat doğrultusunda velilerimizi okulumuzda ağırlıyoruz. Bu katılımlar ailelerin okulumuzu ve okul ortamındaki eğitim etkinliklerimizi yakından tanımalarını ve çocukların deneyimlerini paylaşmalarını sağlıyor. 

Meslek-hobi-beceri tanıtımları, masal okuma, mutfak etkinliği yapma vb. pek çok etkinlik yıl boyunca devam ediyor.

Aile katılımının amaçları; Öğrenmeyi daha etkili hale getirmek. Çocuğun tüm gelişimiyle ilgili aileleri desteklemek ve bilinçlendirmek. Çocuğun evde olan öğrenme ortamını zenginleştirmek. Ailelerin çocuklarını daha iyi tanımalarına olanak sağlamaktır.

Kaliteli eğitimin temelinde güçlü ve sağlıklı öğretmen veli işbirliği vardır.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.